UNA HISTÒRIA MOLT ANIMAL

Comparteix:

UNA HISTÒRIA MOLT ANIMAL

descargaEt recomanem la lectura d’aquest llibre que trobaràs a la nostra selecció, a l’apartat dels llibres àlbum.

Per si t’interessa, aquí tens una xafarderia sobre el llibre i el seu autor.

El 1974, Koko (una goril·la entrenada utilitzar el llenguatge de senyals) i un gat sense cua anomenat All Ball es van convertir en grans amics. La goril·la el va adoptar com si fos el seu fill. Mesos després el gat va desaparèixer i durant diversos dies Koko es va entristir molt. Els seus cuidadors van comprovar que els animals també tenen sentiments i, com la Koko, són capaços d’expressar-los.

L’autor d’aquest llibre, l’ Anthony Browne es va inspirar en aquesta història verídica i va dibuixar un goril·la que demana als seus guàrdies que li aconsegueixin un amic. Aviat, la petita Linda esva  converteix en la seva millor companya.

Si t’ha agradat el llibre, el pots recomanar a un amic, o als teus pares. Ens agradaria que ens enviessis un missatge dient-nos on l’has trobat : a la biblioteca pública?  a l’escola? a casa? te l’ha deixat algun company, un amic? te l’ha regalat algú? qui?

Pots demanar a algú que et faci una foto amb el llibre a les mans mostrant la imatge que més t’ha agradat. Si vols també ens la pots enviar.

Coneixes alguna història d’amistat entre dos animals semblant a aquesta? La pots escriure i dibuixar. O, si coneixes els seus protagonistes potser els pots retratar i escriure a peu de foto el que va succeir.

Coneixes algun altre llibre que tracti de l’amistat entre dos o més animals? Ens el pots recomanar?

Gràcies!